ANTALYA / KEPEZ - Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında , küçük bir şiir dinletisi yapılmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul kütüphanemizde Deyimler ve Atasözleri sergimiz aracılığı ile okulumuz öğrencilerinin zihninde deyimlerimiz ve atasözlerimizi somutlaştırdık.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ay okul panolarımızı ve sınıf panolarımızı deyimlerimizle süsledik. Konumuzla alakalı öğrencilerimizde farkındalık yarattık.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ,Dede Korkut’umuzun, Korkut Ata’ mızın bugünlere , bizlere gönderdiği hikayelerini okul kütüphanemizde okuduk; kendimizi onun yerine koyup hikayelerini yeniden yazdık. Son kontrollerimizi yapıp ürünlerimizi Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yarışmaya gönderdik.

Mrt

Orta Asya’dan Anadolu’ya ulaşan, atalarımızdan miras kalan deyimlerimizi Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında öğrencilerimizle yine ve yeniden çalışıyoruz.