ANTALYA / KEPEZ - Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, öğrencilerimizin teknoloji tasarım dersinde  yapmış olduğu projeler sergilendi.

Emeklerinden dolayı Sevda IRMAK ve Mustafa KILINÇ'a teşekkür ediyoruz.

Nis

Askeri Bando eşliğinde öğrencilerimiz marşlar ve şarkılar söylediler. Şehit Kahraman ÇELİKBAŞ'ın ablası Selma ÇELİKBAŞ'da gösterimize teşrif ettiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Okulumuzda Kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Kadınlarımız ilim ve fen sahibi olacaklar ve erkeklerin geçtikleri bütün öğretim basamakların­dan geçeceklerdir. Kadınlar toplum yaşamında erkek­lerle birlikte yürüyerek birbirinin yardımcısı ve destekçisi olacaklardır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında 5.Sınıflarda Yabancı Dil Ağırlıklı Eğitim Öğretimi

May

Okulumuz öğretmenlerinden Tuğba KILIÇ KÜTÜK ve 7/D sınıfından bazı öğrencilerimizle 3 ay önce "Let's Take Climate Action"adli E twinning projesine başlanmıştır.