ANTALYA / KEPEZ - ŞEHİT KAHRAMAN ÇELİKBAŞ ORTAOKULU

KİTAP FUARI ETKİNLİĞİMİZ

Nis

ANTALYA İLİMİZİ TEMSİLEN DENİZLİ DE YAPILAN GRUP MAÇLARINDA BURDUR, ISPARTA VE İZMİR´İ MAĞLUP EDEREK GRUP BİRİNCİSİ OLAN ´HENTBOLL KÜÇÜK KIZLAR´ TAKIMIMIZI KUTLUYORUZ, ONLARLA GURUR DUYUYORUZ.

Nis

MART AYININ SON HAFTASINDA ŞUBELER ARASINDA DÜZENLEDİĞİMİZ BİLGİ YARIŞMASINDA 5.SINIFLARDA 5/D, 6.SINIFLARDA 6/A, 7.SINIFLARDA 7/A VE 8.SINIFLARDA 8/E BİRİNCİ OLMUŞTUR. SINIFLARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ.

Nis

OKULUMUZDA SİVİL SAVUNMA-TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI.

Nis

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZ M.ERCAN SEÇGİN VE YILDIZ KIZILAY, ANTRANÖRÜMÜZ EMİN KURTAK´IN´IN ÜSTÜN GAYRETİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN AZİMLİ ÇALIŞMALARI İLE ´HENTBOL KÜÇÜK KIZLAR´DA ANTALYA BİRİNCİSİ OLDUK. ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE ŞEHİT KAHRAMAN ÇELİKBAŞ AİLESİ OLARAK GURUR DUYUYORUZ...

Nis

ANNE BABA TUTUMLARI İLE İLGİLİ VELİLERİMİZE VERDİĞİMİZ SEMİNER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.